Tilbage til bogen

Lektørudtalelse af "Kommer let, går let":

 

 

 

 

Kort om bogen

"Du, jeg, kommer let, går let". Digte om et ungdomsliv. Til lystlæsning og brug i udskolingen og på gymnasiet.

 

Beskrivelse

Digtsamling om at være ung. Om at miste forbindelsen til livet, sig selv, hinanden, sine fødder ... Det er digte om trælår og fjumreår, om Charless Ingalls, Kronprins Frederik, om ikke at kunne genkende sig selv i spejlet og have lyst til at spørge, hvor gik jeg hen, om t-shirts og ensomhed og selvfølgelig en masse om kærlighed - den lykkelige og ulykkelige, storslåede og nedrige.

 

Vurdering

Digtene er sjove, sørgelige, smalle, sære og svære kommentarer til ungdomslivet. Velskrevne, nogle lettilgængelige andre mere kryptiske.

 

Andre bøger om samme emne/genre

Hvis du holder af digte, der handler om hverdagen her og nu kan du fx læse Jeg vælger uden filter, 7/11 af Caspar Eric eller Jeg vil aldrig blive smuk nok til at gøre os smukke sammen af Mira Gonzales.

 

Til bibliotekaren

Fin digtsamling, der vil kunne bruges i danskundervisningen til arbejdet med tekstanalyse. Forsiden vil måske kræve formidling. Desværre går digtsamlinger ikke ubetinget godt til målgruppen, men denne vil alligevel have sin berettigelse på alle pædagogiske læringscentre og de fleste biblioteker og vil også blive efterspurgt på navnet.

 

Lektør: Christine Christensen

 

 

Til start på siden